Bu Beldede Her Şey Yüzüyor Dünyada Bir Olacak

Bu Beldede Her Şey Yüzüyor Dünyada Bir Olacak

Bu Beldede Her Şey Yüzüyor Dünyada Bir Olacak

Bu Beldede Her Şey Yüzüyor Dünyada Bir Olacak…

Sri Lanka, yaklaşık 50 yüzen kabine sahip olacak bir tarım turizmi temasını benimseyen ilk yüzen tatil yerini almaya hazır. Negombo turizm merkezine yakın. Katana’daki Bolagala Yüzen Agro Turizm Tesisi, ülkeyi ziyaret edenlere benzersiz deneyimler sunacak. 50 yüzen kabin, yüzen bir restoran, yüzen bir yüzme havuzu, pub, ana restoran, karaoke salonu, su altı spor salonu ve spa olacak.

Bolagala Yüzen Agro Turizm Tesisi

Bolagala Yüzen Agro Turizm Tesisi’nde Neler Olacak?

Turistler ayrıca su sporları, koşu ve bisiklet parkurları ve özellikle tenis kortunun keyfini çıkaracak.

Bu girişim, ziyaretçilerin Sri Lanka’da uygulamalı çiftçilik deneyiminin keyfini çıkarmasına izin verecek. Özellikle de Organik tarım konseptini tanıtacak. Raporlar, özellikle organik tarım kavramının Negombo bölgesinde ilk kez kullanılmaya başlandığını söylüyor.

yüzen-belde,-sri-lanka

Dünyada Bir İlk Bu Beldede Her Şey Yüzüyor

Buna değinen Sri Lanka Turizm Başkanı Kimarli Fernando şu açıklamayı yaptı. Çevre dostu ürünler turizmin özellikle COVID-19 sonrası geleceğidir. Ve biz sektörün yenilikçi olmasını ve bu proje gibi benzersiz deneyimler yaratmasını bekliyoruz”

Plana göre proje iki aşamada tamam olacak. İlk etapta 3 suit oda, 3 GPS hareketli oda, 27 delux oda, bir restoran ve havuz olacak. İkinci etapta su altı spa ve su altı spası ile birlikte kalan kabanaların tamam olacak. Ayrıca su altı kaplıcası dört spa odasıyla donatılacak. Bu proje herkesin dikaktini çekmeyi özellikle başardı.

 

Dünyada Yüzen Adalar Listesi Türkiye’de Hangi İlde Var

Vietnam’daki En Harika 10 Manzara Hayran Kalacaksınız

Balayı Tatili İçin Gidilecek Dünyanın En Güzel 17 Adası